Støt Røde Kors med langbord på Langelinie

Vil du være med til en, på alle måder, velgørende aften, når Langelinie Pavillonen, Røde Kors og VEGA holder langbordsmiddag med fællessang, auktion og levende musik?
For 60 år siden slog Langelinie Pavillonen dørene op som samlingssted for forlystelsesglade københavnere og unikt dansk design. Det skal fejres med en stor fest!

I fællesskabets ånd bruger vi anledningen til, i samarbejde med VEGA, at samle ind til Røde Kors’ arbejde med at hjælpe mennesker i nød i hele verden. Kom og gør en forskel selv, eller sammen med venner og familie, og vær samtidig med til at fejre et stykke kulturhistorie i København.
Festen bliver en kulinarisk og musikalsk nostalgirejse fra 1958 og frem til i dag. Langelinie Pavillonen går i sit museum af en kælder efter det gamle stel, så både den klassiske og moderne mad kan komme til sin ret. Med Charlotte Munck som veloplagt værtinde og Nikolaj Muldkjær og Nikolaj Busk i orkesteret, bliver der gang i fællessangen, der spænder over hits fra den danske sangskat. Aftenen byder også på deltagelse af Coco O. og musik fra DJ Thomas Madvig.


Champagnetårn og støtteauktionDet hele begynder med skål, snacks og chit chat ved champagnetårnet i Messingbaren. Bagefter samles vi om et langbord under Poul Henningsens ikoniske kobberlysekrone Koglen, der blev specialdesignet til Langelinie Pavillonen. Du kommer til at sidde på den helt nye ’Pavilion Chair’, som &Tradition med designerne Torbjørn Anderssen og Espen Voll har skabt til Langelinie Pavillonen i anledningen af den runde fødselsdag.
Efter middagen er der festlig støtteauktion ved Bruun Rasmussen. Her sælges donationer af dansk design fra Louis Poulsen og &tradition. Langelinie Pavillonen donerer også udvalgte sager fra husets samling. Alle penge fra salget ved auktionen går ubeskåret til Røde Kors.
PRIS: 650 KR.
TID: 4. oktober 2018 kl. 18
STED: Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100 København Ø

MED:
CHARLOTTE MUNCK/COCO O/THOMAS MADVIG/BRUUN RASMUSSEN/VEGA/RØDE KORS/LANGELINIE PAVILLONEN

Alt overskud går ubeskåret til Røde Kors
(100 kr. af billettens pris er en garanteret fast donation).Prisen inkluderer:

  • Champagne ved ankomst

  • Tre retters menu med lækre kulinariske indslag fra 1958 til nu

  • Vin under middagen

  • Kaffe/the efter middagen

  • Underholdning fra VEGA med fællessang og Coco O

  • Auktion v. Bruun Rasmussen

  • Musik fra DJ Thomas MadvigProgram for aftenen: