Bryllup

Bryllupslokaler i København – storslåede, indbydende og varme

Er du og din forlovede på udkig efter steder at holde bryllup i København? Så behøver I ikke nødvendigvis at gå på kompromis.

Jeres bryllupsdag er en af de største dage i jeres liv, og derfor skal omgivelserne, lokalerne, servicen, maden og vinen også være noget helt særligt.


På Langelinie Pavillonen har vi altid gæsterne i fokus, ligesom Madkastellet står for en kulinarisk særoplevelse med velsmagen og økologien i centrum – og så har Langelinie Pavillonen nogle af de mest romantiske omgivelser i København.
 

 

 

Unikke lokaler til jeres bryllup i København


Langelinie Pavillonen er et historisk hus, som for nyligt har gennemgået en omfattende modernisering af alt fra interiør til møbler. Københavnske &tradition har leveret lounge-sofaer, spisestole og øvrige møbler til husets historiske lokaler. Her indgår de som en naturlig del af den nordiske designtradition, der præger Langelinie Pavillonen, og skaber sammen med husets øvrige interiør en æstetisk synergieffekt, der bevirker, at vi har nogle af de mest moderne, unikke og visuelt indbydende bryllupslokaler i København.

I forbindelse med moderniseringen har vi dog bevidst valgt at bibeholde nogle af de oprindelige elementer fra 1958 – herunder de smukke og velbevarede sildebensparketgulve og skibsplanker i vores store sale, som danner det perfekte underlag for din og din udkårnes bryllupsvals. Og de klassiske og tidsløse kobberbelagte Kogler, som Poul Henningsen designede specielt til Langelinien Pavillonen, hænger smukt fra akustiklofterne og sørger for det helt rigtige spotlys til jeres livs vigtigste dans.

Ikke mindst kan I glæde jer over, at Madkastellets gastronomiske indslag kan nydes på vores helt unikke service, som med dets sorte, grå, mørkeblå og mørkegrønne nuancer gør sågar borddækningen til noget helt specielt i vores bryllupslokaler i København. Har I andre ønsker til stilen og farvevalg i borddækningen, imødekommer vi dem altid.
Vi hjælper jer med at opfylde jeres ønsker


Har du og din forlovede særlige forespørgsler til jeres store dag, er vores projektledere altid lydhøre overfor forslag, ligesom de også gerne kommer med idéer, der kan gøre jeres bryllupsfest til en mindeværdig begivenhed. De har erfaring med at realisere selv de mest kreative forespørgsler og er også behjælpelige med at gøre jeres bryllup eventyrligt, når I benytter vores festlokaler i København til jeres bryllupsfest.

I er altid velkomne forbi Langelinie Pavillonen, hvis I ønsker en fremvisning eller at høre mere om mulighederne i at bruge huset som jeres bryllupslokaler i København. I vil med sikkerhed forelske jer i det vue fra terrassen, arkitekturen, varmen og den imødekommende stemning i lokalerne.