Konferencelokaler

Konferencelokaler i København - fleksible, moderne og rummelige

På Langelinie Pavillonen finder du nogle af de mest inspirerende konferencelokaler i København

Her forenes unik beliggenhed, klassisk arkitektur og nordisk design med en dynamisk indretning og et dedikeret team af projektledere, der står klar til at gøre lige netop din konference til en succes.


 

 

Moderne arkitektur og historie forenet under ét og samme tag


Langelinie Pavillonen er et moderne hus med masser af historie. Før i tiden blev sildebensparketgulvet og skibsplankerne i vores to store sale betrådt af Københavns selskabsliv, som dansede natten ind til tonerne af tidens musik. Gulvene ligger der stadig, ligesom de klassiske kobberbelagte Kogler, som Poul Henningsen designede specifikt til Langelinie Pavillonen i 1958. De hænger her endnu og bidrager til den unikke stemning i lokalerne.
Lofte, vægge, interiør og møblement har dog gennemgået en omvæltende modernisering siden, og i dag fremstår alt moderne og funktionelt. De sorte akustiklofter sikrer et behageligt auditivt miljø, og de rustikke træbeklædte foldevægge skaber en fleksibel ruminddeling, der bevirker, at Langelinie Pavillonens konferencelokaler i København altid kan tilpasses den enkelte kundes behov.

Det hele komplementeres af møblerne og interiøret fra &tradition, der med et enkelt og nordisk udtryk er med til at skabe en perfekt balance mellem det traditionelle og det moderne. Og med panorama udsigten over Kastellet samt byens tage på den ene side og hele havnefronten på den anden side kan Langelinie Pavillonen også bryste sig af at have nogle af de bedst beliggende konferencelokaler i København.Med kunden i centrum


Langelinie Pavillonens konferencelokaler i København byder dog på meget mere end moderne design. Vores kreative og engagerede projektledere står nemlig klar til at imødekomme alle dine ønsker. Med kreativiteten og fleksibiliteten som deres vigtigste værktøj, er de altid i stand til at udnytte husets faciliteter fuldt ud og tilbyder sparring og rådgivning, hvis du har brug for inspiration til din konference eller dit møde.

Ønsker du at invitere kolleger og samarbejdspartnere til frokost eller middag efter et veloverstået møde, byder vores køkken gerne på en gastronomisk oplevelse med økologien og de friske råvarer i centrum. Og samtidig kan I slappe af i de specialdesignede stole fra &tradition og nyde den helt unikke æstetik i vores karakteristiske service.


Kom og oplev stemningen


Vil du opleve den særlige stemning på Langelinie Pavillonen, er du altid velkommen til at komme forbi til et uforpligtende besøg og fremvisning af vores unikke og charmerende konferencelokaler i København.