Lokaleoversigt

Selv vores vægge er gennemtænkt design. Derfor kan rummene også forvandles fra balsal til små intime sfærer på et øjeblik.

Og udsigten er altid god.

Med sine smukke, unikke og indbyggede foldevægge er Langelinie Pavillonens rum skabt til at blive forvandlet til mindre sektioner Som et typisk eksempel på, hvordan æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed overalt i bygningen, kan rummene være store, små og midtimellem alt efter behov.

Vi har et stort restaurationslokale og et selskabslokale, der kan huse alt fra de store fester med 800 mennesker og helt ned til intime selskaber med 20 mennesker. I nogle rum er der udsigt over havet eller byen, andre over kastellets volde, men fælles for alle rum gælder, at netop udsigt og udsyn er tænkt som et afgørende princip.

På vores tagetage ligger ’&Tradition Lounge’ med en helt særlig indretning af det bedste af klassisk moderne dansk design og en 270 graders udsigt over København.

I bunden af huset er den store ankomsthal med bløde møbler til at lande i, kunst, garderobe, toiletter og et charmerende lille bar og klubværelse beklædt i teaktræ.

Og så er der også alt det, som Langelinie Pavillonens gæster ikke ser, men forhåbentlig mærker. Nemlig vores store køkkenafdeling og kælder, der er bygget i en tid, hvor man lavede alt i eget hus. Vi har endda vores egne værksteder.