Firmajulefrokost i København

Skal du arrangere firmajulefrokost i København, og stiller du høje krav til både lokaler, betjening og omgivelser?

Så er vi glade for at kunne byde dig og dine kolleger velkomne på Langelinie Pavillonen.

Pavillonen er blevet moderniseret for nylig, og alt fremstår moderne og eksklusivt i bygningens fleksible, hyggelige og imødekommende lokaler. Danske &tradition, som er kendt for deres nordiske design med æstetikken og minimalismen i fokus, har leveret alt fra møbler til interiør, og du og dine gæster kan derfor glæde jer over at kunne nyde en firmajulefrokost i nogle af Københavns mest eksklusive lokaler.

 

 

Langelinie Pavillonen – unik historie og moderne design


Selvom vi har moderniseret Langelinie Pavillonen, har vi stadig bevaret dele af det oprindelige interiør. Du kan for eksempel opleve de klassiske Kobber Kogler fra PH, som giver en smuk og behagelig belysning. Poul Henningsen designede i sin tid lamperne specielt til Langelinie Pavillonen, og de ikoniske kogler skaber en særlig stemning i netop de rammer.Nyd de fleksible faciliteter til jeres firmajulefrokost


Selvom der er lagt vægt på æstetikken i Langelinie Pavillonen, har vi også sørget for, at funktionalitet og fleksibilitet spiller sammen. For eksempel er alle lofterne akustisk behandlede, hvilket giver en meget behagelig lyd under julefrokostens højlydte samtaler – og ikke mindst til musikindslag senere på aftenen. Samtidig skaber foldevæggene en fleksibel og alsidig ruminddeling.


Vores dygtige projektledere, køkkenpersonale og tjenere står selvfølgelig også klar til at sikre, at jeres firmajulefrokost i København bliver en både velorganiseret, velsmagende og vellykket oplevelse.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at kigge forbi til en uforpligtende rundvisning. Vi glæder os til at høre fra dig.