Venue

Venue i København - vi springer de kreative rammer

Langelinie Pavillonen er meget mere end endnu et venue i København.

For her bliver du mødt af en unik sjæl og historie, moderne arkitektur og et entusiastisk hold af projektledere, der gerne springer de kreative rammer for at sikre dig en fuldkommen oplevelse – uanset arrangementet, format eller størrelse.

 

 

Fleksibel og funktionel arkitektur – og en fænomenal beliggenhed


Det er med god samvittighed, at vi kan sige, at arkitekturen, interiøret og møblementet i vores venue er helt unik. Alt interiør på Langelinie Pavillonen kommer fra københavnske &tradition, og lokalerne emmer dermed af nordisk designtradition, hvor fokus er lagt på det enkle men stilrene og personlige udtryk.

Samtidig byder lokalerne også på mere klassisk design. Du kan for eksempel stadig betræde henholdsvis skibsplanker og sildebensparketgulvet i vores stole sale og nyde lyset fra PH Koglerne, som Poul Henningsen i sin tid designede specifikt til Langelinie Pavillonen.Æstetikken fra såvel det gamle som det nye forenes under de sorte akustiklofter, som sammen med de træbeklædte foldevægge udgør en både funktionel og æstetisk funktion. For hvor lofterne er med til at sikre en optimal akustik i forbindelse med konferencer, møder og koncerter, tilbyder foldevæggene både varme og en fleksibel ruminddeling, der er med til at gøre Langelinie Pavillonen til et af de mest dynamiske venues i København.

Og vi har ikke engang nævnt udsigten endnu. Langelinie Pavillonen er beliggende i fantastiske omgivelser med Kastellet, Langelinie promenaden og Den lille Havfrue på den ene side og Marmorkirken og Københavns tagrygge på den anden. Dermed er vi ikke bare et af de flotteste og mest fleksible venues i København – men også et af de bedst beliggende.
Her kan alt lade sig gøre


Udsigten, indretningen og arkitekturen kan ikke gøre det alene. Som gæst på Langelinie Pavillonen er det først og fremmest vigtigt, at du oplever, at der bliver taget hånd om dine ønsker. Derfor stiller vi et dedikeret hold af kreative projektledere til rådighed, når du vælger Langelinie Pavillonen som dit foretrukne venue i København.

Vores projektledere har erfaring med en bred vifte af arrangementer og forstår virkelig at udnytte de mange muligheder i huset. De har eksempelvis stået for at skabe en eksklusiv club-stemning den ene uge, mens de den næste uge har tilpasset lokalerne til en fest med 1920’er-tema. På Langelinie Pavillonen kan alt som udgangspunkt lade sig gøre.

Du er altid velkommen til et uforpligtende besøg på Langelinie Pavillonen i KBH, hvor du kan fortælle mere om dine ønsker til festlokaler og venues. Vi kommer gerne med kreative indspark og viser dig, hvor mange muligheder Langelinie Pavillonen rummer.