Mødelokaler

Mødelokaler i København - naturrige omgivelser ved Kastellet

De fysiske rammer skal selvfølgelig være både inspirerende, imødekommende og praktiske, når du skal afholde møde eller konference.

På Langelinie Pavillonen kan vi tilbyde det hele – panoramaudsigt over Kastellet og Marmorkirken, moderne og fleksibel arkitektur, der indbyder til kreativitet og innovation samt et imødekommende personale, der gerne går den ekstra mil for at vores gæsters møder forløber som ønsket. Og da Langelinie Pavillonen ligger blot et stenkast fra indre by, er vi et oplagt valg, hvis du søger mødelokaler tæt på København K, som byder på lidt ud over det sædvanlige.


 

 

Velkommen i fleksible og moderne mødelokaler ved København K


Langelinie Pavillonen er et moderne og dynamisk hus, og vi kan derfor tilbyde alt fra store sale for større konferencer med op til 700 deltagere til optimale fysiske rammer til dig, der ønsker at mødes med kolleger og samarbejdspartnere i mødelokaler tæt på København K, som samtidig kan tilbyde udsigt og blændende natur i baghaven.

For omgivelserne byder på grønne arealer, mens du indendørs kan finde dig til rette blandt nordisk design og en arkitektur, hvor fokus er lagt på såvel det æstetiske som det funktionelle. Dette ses for eksempel i foldevæggene af træ, som udover at bidrage med varme og elegance til huset muliggør en praktisk inddeling af rummene. Du kan for eksempel holde møde på den ene side af foldevæggene for så at mødes med dine kolleger under mere uformelle omstændigheder til en god middag på den anden side efter dagens dagsorden.

Huset har for nyligt gennemgået en større renovering og fremstår i dag med tidssvarende rene linjer og møblement og interiør, som &tradition har designet specielt til Langelinie Pavillonen.
Trækkene fra den nyere nordiske designtradition afbalanceres dog af mere klassisk interiør og arkitektur. I Langelinie Pavillonens mødelokaler i København kan du således betræde velbevarede sildebensparketgulve og skibsplanker i vores to store sale, mens de klassiske kobber Kogler fra PH, som hænger fra akustiklofterne, sørger for det helt rigtige lys.


Besøg os, og få en uforpligtende snak med vores projektledere


Ønsker du at benytte Langelinie Pavillonens mødelokaler ved København K, er du altid velkommen til at besøge os for en uforpligtende snak med en af vores projektledere. Vi viser gerne huset frem og fortæller også gerne om de mange muligheder i vores konference- og mødelokaler ved Københavns centrum.
Vores projektledere har stor erfaring som tovholdere på mange forskellige arrangementer, konferencer og møder, og med deres kreative tilgang til deres job formår de altid at udnytte de mange muligheder, som husets særlige arkitektur kan tilbyde.