Firmafest og arrangement i København

Søger du inspirerende lokaler til dit firmaarrangement i København?

Indrettet varmt og æstetisk indrettet med alt fra moderne dansk design til funktionel arkitektur.

Så er du velkommen til at besøge Langelinie Pavillonen, som ligger centralt og i naturskønne omgivelser. Pavillonen er indrettet med fleksible faciliteter, og vores imødekommende og professionelle personale står klar til at give jer en mindeværdig oplevelse.


 

 

Firmaarrangement tæt på grønne områder og storbyens puls


Med Langelinie Pavillonens beliggenhed på Langelinie 10 er København og Kastellets grønne omgivelser lige i nærheden. Pavillonen er derfor et oplagt valg, hvis I vil afholde jeres firmaarrangement centralt i København, men samtidig ønsker udsigt til den smukke natur og vandet.

Hyggelige og funktionelle lokaler


Vi har nogle af byens mest eksklusive lokaler, som er indrettet varmt og æstetisk indrettet med alt fra moderne dansk design til funktionel arkitektur.

Her kan du og dine kolleger nyde en dejlig middag ved de smukke spiseborde i de store sale eller slappe af i vores komfortable og stilsikre designmøbler fra danske &tradition.
Vores faciliteter er både fleksible og funktionelle, og vi står klar til at skabe de bedste forudsætninger for et vellykket arrangement. Lokalerne på Langelinie Pavillonen er udstyret med foldevægge i træ, som giver et både elegant og varmt udtryk – og gør det muligt at tilpasse rummene efter behov. På den måde kan vi skabe forskellige områder under ét og samme event. I kan for eksempel nyde en aperitif i ét område, spise middag i et andet og danse natten ind i et tredje.
Dine ønsker kommer altid først – uanset arrangement


Vores dygtige projektledere står klar til at sikre, at dine ønsker til den næste firmafest eller andet arrangement i København bliver opfyldt. De har stor erfaring med at udnytte Pavillonens mange muligheder og vil meget gerne hjælpe til, hvis I har brug for sparring, eller ønsker at skabe en specifik stemning til arrangementet.Er du nysgerrig på, hvilke muligheder Langelinie Pavillonen kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os og få en fremvisning af huset. Vi ser frem til at gøre jeres firmafest til en enestående oplevelse.